Здравей vagrantsf!
Щом ми излиза зодията под аватара, значи съм си въвел рождената дата, като теб и като щракнеш на аватара ще видиш, че съм 10 (словом десет) години по-възрастен от теб.

Само искам да споделя мнението си, че възраста не е залог за мъдрост и зрялост. Когато човек е прост, например, не поумнява с времето. Само натрупва опит, които му помага да оцелява. Но туй е едно субективно мнение, все пак.

А туй, което не мога да разбера, дори на 53 години е как може някой, като изкаже едно твърдение да събере толкова обществен негативизъм. Дали е проблем моето мнение или това, че го имам?

За ден, два ще отскоча до оранжерията, щото появата на чичо Джон, говори, че ситуацията е близка до екстремалната. 
Здравей чичо Джон!
Снощи сънувах, че ям от твоя боП! Затуй днес си направих леща!Ма изстина, а аз мразя да я притоплям, щото ринах цял ден сняг, тука паднаха 5-60 санта от 6 сутринта до 18. А машината ми, за това беше свършила бензина, та ходих да й купя ... бе въобще проблеми.

Здравей Склери!
Аз смятам като теб. Обаче има нещо, което се нарича обноски, възпитание, начин на поведение и те правят приятна комуникацията, дори между хора с различни възгледи. Иначе в лудницата е най-приятно за лудите.

Здрасти troll ,
Неведнъж сме си говорили с приятели и познати , че интернет е странно място , затова и изводите които човек си вади от написаното ( дори и между приятели ) не рядко са странни и неверни . Как може да се направи извод - какъвто и да е - без да си видял човекът , без да чуеш интонация , без да си видял мимика , без да знам ти какво си мислиш когато си написал еди какво си

?
Не съм ти гледал профилът за да видя рожденната ти дата , още повече аз нямам гаранция , че написаното е истина - нали така ? Един бивш колега имаше няколко профила в сайт за запознанства и във всеки се беше 'направил' различен - та където клъвне

.
Сега ще обърна внимание на онова , което ме провокира да те попитам за годините , преди да ти отговоря :
Наука е математиката. Наука е физиката. А ботаниката използва научни методи.
Слаб 2

! Ботаниката е наука , която както
ВСИЧКИ науки ползва научни термини , или познаваш наука , която не ползва такива ? Също както математиката , също както и физиката ( където пък има много теорий

нали така ? ) . Ботаниката също така е стара колкото тях ... дори е пра- пра баба на някои науки . Така че , твърдението ти , че
ботаниката използва научни термини е доста несериозо .
Името на едно растение е научен факт - т.е. НЕЩО , ЧИЯТО ИСТИННОСТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДОКАЗАНА НАУЧНО И ЛОГИЧНО :-)

Работата на систематиците в ботаниката и зоологията е да намерят точното място на това растение или животно ( род , вид , подвид , раса и т.н. ) . През годините те може да минават от една 'таблица' в друга - но ботаниката , също като останалите еволюира . Има и видове , които са толкова близки , че само най-специализираните в областта си могат да се искажат за кой вид иде реч.
Това исках да кажа
Иначе за табелките : който иска ползва табелки , който не иска не ползва - както ви харесва , лощо няма ;-)
б.а. Не съм негативно настроен към теб , надявам се да си ме разбрал