Здравей kle4o!
Ами аз съм същия. Харесам си кактус и си го купувам. Но като попитам Склери, кога да му сипвам вода и той отговаря: "Зависи къв е кактусът!" И тук идва проблем с името.
Обаче аз близо две седмици гледам кактуси и като се има предвид, че съм тръгнал от 0 съм направил един значителен прогрес. Е ся ... туй не е съвсем вярно. 7Георги е публикувал снимки на кактуси и са ми харесвали, та имам се пак идея. Не ходя да им режа бодлите, щото бодът. Макар, че той, с присъщия му хумор ми предложи да ги боядисвам.Аз не искам да полемизирам с него, но щом бодлите имат пигмент, значи служат за нещо и значи ако ги боядисам, ще ги лиша от светлина, а това няма да е нормално за кактусчето.

Сега... не ща в момента, даже пред себе си да направя анализ, що си купувам кактуси, така изведнъж. Аз преди кактусите си купих и три рози. за първи път в живота ми.
Аз съм по друг. Нося пръст. Свалям я от ремаркето.Нося камъни. Свалям ги. Купувам цветя и правя генералната стратегия, но женорята ги садят. Аз обаче ги поливам и махам гасеници и пръскам и серия други неща.
Семейството ми е шокирано повече от вас, че съм си купил кактуси и ходя да си купувам саксиики и им прая рафтчета и т.н.
А аз не смея да отида в ботаническата градина на Монреал, щото ще се върна с кактуси оттам. А нямам място.
Ма ще видим де. В момента чета из форума и гледам така по-малките, но на мен ми харесват и големи.
А големия секрет на присъствието ми в тоз форум е следния: Ако аз знам името на един катус мога и сам да си намеря ресурси за него.
Розите са много по-лесни.

А както виждаш престанах да пиша за манджи и за всичко различно от кактуси, щото гледам, че много отрицателна енергия се събира, а не ща да дразня хората.Щото има едно мнозинство, на което туй пречи много. Тва са тия дето само четат и нашата дискусия не допринася с нищо за тях, а аз не ща да им преча, начи.
Та ако имаш да допринесеш нещо за моите кактусчета си ОК.

Ма до сега слушам само общи разсъждения, дали си на пазар или не си на пазар ... Бе въобще туй е спам зона и секи има прао да се изока.