Хей, благодаря exotica!
Аз че съм трол и ви тролвам, туй мисля на всички е ясно!
Обаче!
Тук няма матеряли какво да правиш, ако не разбираш нищо, а у теб внезапно се е събудило катусовлечението.
Аз съм с огромен опит във форумите и тукашния е хубав, но затворен.

А за да е повече от хубав един форум се нуждае от принципни противоречия, които не го развалят де. нещо трябва да го движи напред.
Ся аз не съм достатъчно подготвен да сазръ дали имате движещи противоречия в кактусологията.
обикновено трябва свежа кръв.
Трябват мутации.
В най-лошия случай, половината ще се отделят в друг форум. Ма това е хубаво. Още един форум за кактуси, ма с друга гледна точка.
Всеки кактусар с форум!
Досега само Нели Манева се сети, как е била едно време и сега екзотика забеляза, че няма неща за новите. Ма то е щото вие май не искате нови. А няма нищо по-хубаво от разпространяването на знания. Да виждаш как с времето хората, които напътваш стават все по-добри и по-добри. Даже по-добри от теб!А същевремено хората около теб поделят същите ценности.
Естествено проблем е матерялната база. Но ако искаш, начин се намира,
А аз си говоря за боб с вас, щото там съм най-добрия.
И искам и аз някъде да съм най-добър, де.

Впрочем аз слагам много малко чубрица и повече риган. Не развалям бобта с блажно. Но го сервирам с пръжки (по културно - бекон) и с квото друго ми се яде. Режа вътре пресен чесън. То и кебекарите го правят.
Е срам, не срам, чат пат правя и извръщения. Примерно готвя отделно зеле и ги мешам. Ма туй да си остане между нас.
Границите в готвенето са две. Въображението и собственото тегло и второто няма значение.