След дълго чесане там дет не ме сърби, щото чат, пат се къпя, стигнах до извода, че трябва да си направя нещо, оранжерия де, дето да го ползвам цялата година и да не го складирам и да ми пречи насам натам.
След големи размишления реших да го направя такъв размер, че да се налузва на едната от мойте градинки, дето садя домати от двете страни на ягодките. А ако направя две, за всяка по една зимата мога да предпазвам с тях голямата градина с цветятата. Е ще артисват две стъпки т.е. към 60 санта на метър и двейсе и две,, ма ще измислимм нещо. А сега ако ги направя, мога веднага да изнеса минирозите, щото те траят до -20, а сега е значително по-топло. После като дойде време да засадя минирозите в земята, ще е време да засадя домати там и те ще пазят младите домати, а като поотраснат доматите ще настане време за изнасяне на кактуси и ще приютят кактусите. А после по обратния ред: прибиране на кактуси, държане на домати докато може и после зимна протекция на цветята.
Речено-сторено.
Днес свърших работа към 14:00 и към 14:45 се прибрах с дървата. После почна оназ церемония по изнасянето на всичко , което ще ми трябва и на всичко, което съм забравил и като дойде време да режа по размер, си викам така.... а колко точно е градинката. Обръщам се, а тя цялата под снега.
Ш.....§ Ф.....! и мамата.
Земах въглищарската лопата и ...
Разрових само половината та да премеря

и след туй към 16:30 - 17:00 слънцето почна частично даа се скрива и застудя и аз се скрих.
Ето резултат:

Ще я свърша утре, ако не ми мине котарака на съседа път.Много ми е тънък найлона, ма ще видим.