Тоя пич е голяма гад... и винаги идва с още, много още като него- голям катун са 
Требе да се трепе до крак...ааа до власинка и до яйце, щото минира ли яйцата в почвата и отиде всичко 
Смятай че щом го има там, го има във всяка саксия в радиус от 10 метра- дезинфекция и обеззаразяване на всичката почва в тез саксии, барабар със саксиите (понякога даже цялостно изхвърляне), вадене на растението по корен и почистване на всичко и обработване с препарати, химикали и вскяви такива работи.
После засъхване на омокрените корени на въздух и посяване в нов или стерилизиран стар субстрат, с повтаряне на химическото третиране след седмица.
Si vis pacem, para bellum.
Начи аз съм кротък човек и на мравката път сторвам, но докато се отдалечава от мен. Ако се опитва да се приближава и се показва недмусмислено , че туй е грешната посока. По-скоро се показва на другите.
![Злорадство ]:)](https://cactusbg.top/forum/Smileys/default/emoticon-0116-evilgrin.gif)
А тез белите хубавци, ще направя така, че нито един да не ми знае адреса. Ако трябва ще им давам с лъжика квото трябва един, по-един.

Аз сам ги хванал относително рано. От вчера ми направи впечатление, че има бели образувания около 5-6 отгоре по кактуса. И се чудех кво е тва. Е! Ся знам!
Начи вече сме ги поизчистили, а утре ще ги издухам със въздухх под налягане 125 PSI. След туй ще папкат от манджата на Джордж и така 2-3 пъти през седмица т.е. до засушаване.
За съжеление туй е макродискуса ми, към който имам особена слабост.
Сега вече ще го туря под лампите и ще го будим съвсем, щото той така ще си проспи живота!