Няколко велики мисли. За съжаление повечето не са мои. Като се замисля то май въобще няма мои, но това не им пречи да са велики.
„ Живота започва след петдесетте ”, - помислила жената и помолила да и налеят още петдесет грама.
Когато ми се прииска да чуя нещо умно, започвам да говоря.
Егоист е човек който мисли повече за себе си отколкото за мен.
Събрахме се с приятели. Разговора се завъртя около съдбата на България. За това пихме само ракия.
На работа е нужно да се идва на време. Или поне всеки ден.
Кабинета на началника е като обществена тоалетна. Влизаш там само при крайна нужда.
От дадена ситуация винаги има два изхода. Дори и когато ви изядат.
Ако ти се е родила дъщеря да садиш дърво и да стоиш дом вече няма смисъл.
Да целунеш жена си е едно удоволствие. Чуждата – съвсем друго.
Жената обича с ушите, мъжът с ръцете, кучето с носа, и само заека с това с което трябва.
Не отлагай за утре това което вече можеш и днес.
За да се съхрани мира в едно семейство е нужно разбиране, търпение, любов и най - вече два телевизора.
Да направиш жената щастлива е много лесно. Само че е скъпо.
Съседката отгоре. Това е поза.
Да ядеш много е вредно, а да ядеш малко е скучно.
Знам айкидо, таекуондо, жиу жицу, и още много страшни думички.
Само руснак чувайки половин литър няма да започне да пита половин литър какво.
Ако едно изказване е смешно и очевидно това е афоризъм. Ако едно изказване не е нито смешно, нито очевидно това е теорема.
Ние имаме само два истински празника. Нова година и петък.
Още петдесет грама инвестиции и аз преминавам в недвижимост.
По съотношение цена качество безплатната бира няма конкуренция.
Когато нарушаваме закона ни глобяват. Когато постъпваме правилно на нас ни вземат данъци.
Не мога да стоя когато другите работят. За това ще отида да полегна.
На девойките не достига женственост, а на жените девственост.
Преди да застанете в нисък старт се убедете че зад вас няма човек бягащ с щафета.
За да седнеш на врата на някой трябва да си разтвориш краката.
Не е добра идея да се даде на всички всичко. Та нали всички са толкова много, а всичко е толкова малко.
Парите са зло. За подробна информация моля изпратете десет евро.
Няма да те предаде единствено мъртвия приятел.
Всеки пътник в автобуса по – възрастен от трийсет години е неудачник.
Всеки човек е прав по своему. А по моему не е.
Девойката която се закле след шест да не хапва нищо в десет вечерта изпила две пържоли.
Продавачката в секс шопа реши един голям проблем в личния си живот след като се научи да влиза в надуваемата кукла.
Имам една голяма молба към всички студенти които учат в медицински вузове. Моля ви учете.
Приятелчето ми от горния етаж го е донесъл щъркела, приятелчето ми от долния етаж го изтеглили от интернет. Моето семейство е бедно за това се е наложило баща ми сам да свърши цялата работа.
Важно е човек да е щастлив. Няма никакво значение какво заключение ще напише психиатърът.
Събудих се. Отворих очи. Първата мисъл която ми мина през главата - Щом се прибера в къщи веднага ще легна да поспя.
Зрител на конкурса "Мис Вселена" сезирал комисията за защита от дискриминация. Направило му впечатление че до конкурса не са допуснати представителки на други галактики.
Чичо Пешо, дългогодишен производител на дини само с едно почукване по главата може да определи дали сте готов да изпита или не.
Не шофирайте по-бързо от колкото може да лети вашия ангел хранител.
Мъжът ми иска разнообразие в секса. Е добре. Довечера ще се намръщя.
Вчера си купих кренвирши с изтекъл срок на годност. Имат си някакви недостатъци, но имат и един голям плюс. Дочетох "Война и мир".
Старшина Петров, вългогодишен инспектор в КАТ не успя да догледа старта от Формула 1. Получил инфаркт от факта че при такова фрапиращо превишаване на скоростта да не можеш да напишеш и една глобичка.
Съвременна живопис е когато купуваш картина за да скриеш петното на стената и стигаш до заключение че петното изглежда по-добре.
След поредното повишение на цената на бензина в кварталната бензиностанция обявиха промоция. Ако заредиш пълен резервоар получаваш нова кола подарък.
Ако не се боите от тъмнотата значи сте зле със въображението.
Преди да решите на изкъпете котката непременно си прочетете молитвата.