0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте, само искам да уточня нещо. видях професора е писал че ще присъсътвам на сбирката, а всъщност няма да мога по ред причини...... така че имайте го в предвид при резервациите. пожелавам на всички весело изкараване
Кмете,В хотела има ли голяма хавлиени кърпи за плувни басейни? Лично да донесем кърпи?
Цитат на: melaleuca в Ноември 15, 2012, 07:30:43 pmКмете,В хотела има ли голяма хавлиени кърпи за плувни басейни? Лично да донесем кърпи?Има кърпи, дават и халати под наем, ама не помня колко беше цената.. 3-6 лева някъде.
Кмете и Кметица,Добави де списък госпожа Вили Събева!
Цитат на: melaleuca в Ноември 16, 2012, 06:41:18 pmКмете и Кметица,Добави де списък госпожа Вили Събева!не може
Цитат на: bossos в Ноември 16, 2012, 06:51:37 pmЦитат на: melaleuca в Ноември 16, 2012, 06:41:18 pmКмете и Кметица,Добави де списък госпожа Вили Събева!не може Може!Наздраве!
От няколко дни бия крошета на нещо като настинка / грип .. дано остискам до утре !
Цитат на: vagrantsf в Ноември 16, 2012, 06:56:06 pmОт няколко дни бия крошета на нещо като настинка / грип .. дано остискам до утре !И аз съм така.. вечер ме втриса, дори и сега. Но, аз вземам превантивни мерки! Утре ще ти кажа какви. Приготвил съм 4-5 литра от тези мерки за сБирката. Надявам се да изтрепем бая вируси!