Да докладвам каква я свърших днес.
Мисля, че успешно се справих с преговорите в хотел Балкан, получихме желаната 20% отстъпка за нощувка през уикендя! Това значи, че за двойна стая, достъп до всички екстри на хотела ще цената ще е 80.00 лв вместо 100.00 лв, тоест по 40.00 лв на човек за нощувка. Ура, Другари! Резервирах за всички записани до сега участници места, като за двойките стаите ще са с огромно двойно легло, а за всички останали са с по две единични легла.
От нас искат до сряда да потвърдим последните промени, ако има такива. За вечерята ще ни спретнат една голяма маса за да се съберем всички на нея. Трябва да уточним и колко места да ни приготвят в ресторанта за да може да се подготвят. По една салата, една малка ракия и едно безалкохолно ще е "равния" старт на масата за всички, след това всеки ще си заръча каквото сърце му пожелае.
Както никой от нас не очаква,в ресторанта ще има и музикална програма с жива музика (дано да издържим на това), и ако желаете ще помоля масата ни да е възможно най-далеч от оркестъря. Аз лично съм много игрив след 2-3 ракии!
Стартов час за приемане на участниците в хотела ще бъде 13:00 на 17 ноември, от 18:30-19:00 започва ресторантската час. На другия ден, 18 ноември до 13-14:00 ще трябва да сме напуснали хотела.
Андрей, кръчмата на Генади Дачев си е там, и е на 100 метра от хотела, не съм сигурен дали има свински ушаци в момента, но скарата работи целодневно. Може да прескочим и до там да цапнем по една ракия и да се намиришем на скара.