Не съм довършил още съвсем проекта, защото остават още два етажа от люпилнята на ШКАФАСА, но поради захлаждането на времето и замяната на ламБите с LED, които така усърдно обгрижих с радиаторна шина, че съвсем не греят и температурата вътре не надминава 18-19 градуса, няколко пъти беше и 16.5-17, при околна в стаята в която са 15-16... т.е. с мъка качват 2 градуса над околната температура, докато за Гролукса и шините не бе проблем да качат поне 8-10 над околната. А вечер при изключване на осветлението температурите си падат до стайните на тази неотоплявана стая. И затова се поразрових из тераристките сайтове и магазини в търсене на изгодни откъм цена нагревателни килимчета.
И преди съм гледал за такива глезотии, но цените им все не ми харесваха, но сега за късмет открих едни в Плевен, които са 3 пъти по- евтини от аналогичните по други магазини
ЦЪК Взех си тази сутрин двете килимчета, всяко по 12 лв, вместо по 36-44лв... не съм рекламно лице на магазина, но ако ме възнаградят за PR-а няма да се сърдя.

Ще ги вържа към треморелето и ще подсигуря минимланият праг на темература да не пада прекалено ниско. А някои от вас гледат и терариумни жУотни, може би вече ползвате някакви подобни приспособления?
П.П. Maй се зарибих да си вземам Гекон

Аз преди години гледах едно нашенско бебе Геко, искочило измежду кашоните в един склад, ама беше много матьорско всичко и не продължи дълго.
П.П. 2. Относно по- горният ми пост за евтините захранвания- на място в магазина ми направиха още едно намаление и излязоха в крайна сметка само по 6 кинта парчето
![Злорадство ]:)](https://cactusbg.top/forum/Smileys/default/emoticon-0116-evilgrin.gif)