Бе гледай ся...
Ти си имал голям кактус и по ти харесват мъничките.
На мен ми харесват мъничките, ма съм нямал голям кактус. дали е 10-20-30 пари нема значение. Па и 50 да е - се тая. Въпроса е дали за теб си струва.
И аз тук имам някои съмнения, щото за мънечките веднага намерих място и направих квото трябва и нови гледам, а тоз ми харесва, ма ме тормози. Къде да го сложа? Той няма да бъде от отбора, а се ще е нещо друго. Сега карнегията е така, ма не съвсем. Та не знам. Триумя се! Даже и днес не намерих време да отида, а за малките - намирам.

А при мен почти половината домат отиде. Щото нали се прая на пустиня и 20% влажност и силно слънце и като сипеш вода и тя така си изчезва и кой пил - пил. А доматите на са като кактусите и заклюмаха. ся ги поя, ма ...

Виж мандарините са ОК! Градина ще правя.
А стенокактусите ме разбиха. Преди това феро и мамиларии си се движеха по-график и стенокактусите като спукаха семената на 2-3 ден и аз си викам: "Тия са шампиони!". Да, ама не! След туй кат станаха на топчици с диаметър от 1 до 3 мм и спряха да растът, а аз съм заябелязъл в многоминутния си опит, че туй е лош знак и най-малкия дава фира. И аз се втурнах да ги спасявам. Чак като вдигнах Температурата отдолу на 33 градуса и с лампите отгоре отива към 36-7, при тях и почнаха пак да растат, а за гога-маленкии, щи кажа по-късно.

бе изобщо - проблеми.
Наздраве!