Виждал съм доста такива застудявания, но при мен нещата са на открито, изнесъл съм доста неща и съм метнал найлони отгоре.Няма максимални температури повече от 10-15гр .в най-добрия случай от последните 10 дни.Тъпото е,че ги полях и не мога да ги държа вътре, където зимуваха, защото нямам достатъчно светлина ,а съм ги събудил вече.Тази нощ евакуирах някои, които бяха наваляни под найлоните от снега.Да ! Тази нощ валеше СНЯГ на парцали и се трупаше, като леден компрес върху найлоните с които бях покрил доста кактуси.Валя около 30-40мин., а в момента вали нещо ледено между дъжд и сняг.Заради топлия март избързах с изваждането тази година. Това време не е нормално за средата на април.Естествено тук в София пак е най-студено.Климатът е ужасен.То и в Троян не е по-топло, но там е Балкан и е чисто и красиво.Тук това високо поле е отврат.Мръсен въздух, смог, мъгли и кучи студ, 6 месеца зима , кал и мърсотия + хиляди селяндури дошли от кол и въже да изкарат" некой лев" преди за да си купят билет за чужбина, да берат зарзават ,но повечето остават завинаги тук. Не е лъжа,че тук сме се превърнали в най-голямото село в БГ. Има много по-добри места за живеене от София.Предпочитам много повече да живея във Варна, ако имам мъзможност за бизнес и добра работа.