Хм!
Седят си у в избата!
Ма днес сабале на термометъра беше 11 градуса и валеше кат из ведро.
Аз таман им направих две полици и то пак почна да вали.
Не стига друго, ми поне ми обещаваха слънчев и бездъждовен уикенд и гледам ся петък го дават с 15 мм дъжд, Бе ного са си добре кактусчетата вътре ми започнах да ги поливам, щото се стопли все пак.
Те не са ми много, ма някои май трябва да се пресаждат. Бе въобще грижи.

Аз си се кефя на семеначетата и им дигнах лампата, ма май нямат светло сега, та пак ще я свалям. Мандарината замяза на дърво и трябва да я пехвърля в по-голяма саксия, а ме мързи все. Исках да кажа, че съм уморен от обществено-полезен труд, де.
Днес получих съобщение от кметството, че от този момент баш, о 1 септември влизат в сила ограничения на използването на вода.
1.НИКОЙ нема право да полива между 07:00-19:00, но ако полива на ръка може, а също и с маркуч, дето има начин а да се спира.

2. Ръчното поливане на градини с кофи, лейки и прочие е разрешено по всяко време.

3. Новата трева, може да се полива две седмици след поставянето, с разрешение, което е безплатно, а ако някъде града прави промени и наруши тревата на всички ще се издават разрешения

.
същото беше и миналата година и аз кат се върна в 15:30 си поливах и си немах грижи. А от около 17:30 до кат се сетим поливаме отзад.