Автор Тема: Хоби,Занимания,Развлечение....  (Прочетена 101994 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен zmiqta

• Потребител на Кактус БГ
  • Публикации: 11
  • Activity:
    0%
Re: Хоби,Занимания,Развлечение....
« Отговор #255 -: Септември 15, 2014, 08:02:09 am »
Здравейте ! Освен, че имам растения заради които ви  наобикалям  Аз се занимавам с Фотошоп - колажи като хоби  За което ще помоля жертвата за  извинение  :) . Няма да прилагам на куп и домашните си любимци. че ще има конкуренция между котка и свекърва  :D
Колажа можеше и по качествено Но стига, че крада снимки, нали

Неактивен SPINY

• Публикации: 977
  • Activity:
    0%
« Отговор #256 -: Октомври 03, 2014, 01:38:48 pm »
От две години се канихме с колеги   да направим това походче в Пирин .... Най-накрая намерихме време и улучихме перфектния ден - 1. 10.2014 !!!! Върховен кеф !!
Маршрута беше х.Вихрен - Типиците - вр.Каменица - х.Беговица - Спано Поле - х.Вихрен .   Ето няколко снимки от тази неземна красота :
На Башлийската порта / някъде я пишат Главнишка порта/ :

по Типиците :

Гледката към Вихрен , Кутело и Тодорка :

В ранния следобяд качихме вр. Каменица. По северната стена имаше снежец :

А на върха печеше едно октомврийско слънце  (sun) (sun)

От там за няколко часа слязохме до хижа Беговица. Яловарника беше страховит и живот и здраве някоя друга година ще го качим :

Вторият ден се върнахме през Спано поле. Пирин е страхотна планина.  Щастливци сме , че тази красота е наша.

Неактивен scleri

• Публикации: 1138
  • Activity:
    0%
« Отговор #257 -: Октомври 03, 2014, 02:25:24 pm »

Красота. Безкрайна красота.  Друго няма какво да се каже. Уцелили сте перфектното време. Един кусур има в цялата работа. На Пирин не се ходи за два дена. Поне аз така мисля. Прекалено е хубаво.

Малко снимки си качил. Искам да те видя на " Малкото конче " между двата Типица. Покажи ни Тевното езеро със заслона на фона на Каменица. Малко банална снимка. Всички я правят и показват, но според мен е в топ три на най-красивите места в Пирин.
Спано поле е малко скучно / пак според мен /. Аз лично бих ви върнал отново през Тевното езеро, Кралевата порта, Самодивските езера ако минете прел лявата, или Митровото езеро ако минете през дясната. След това Поповото езеро, връх Полежан, Газейския циркус и хижа Демяница. От там ако имате сили може през Василашкото езеро и Тодорина порта до хижа Вихрен, или ако няма време и сили да се слезе направо в Банско.
Абе за един ден не става. Защото не може да минеш покрай Поповото езеро и да не отскочиш до Демир капия. От там да слезеш до Кременските езера. А и горе между Демир капия и Ченгел чал има още едно малко " Конче " дето вдига здраво адреналина докато го минеш. 

Благодаря ти Спини за разходката. За десетина минути и аз бях с вас. Пирин е най-красивата българска планина, а българските планини са най-хубавите ако не в целия свят и в Европа то на балканите със сигурност. 

Неактивен SPINY

• Activity:
    0%
« Отговор #258 -: Октомври 04, 2014, 01:16:49 pm »
Добре Склери , ето още няколко снимки :
Това е `кончето`между Типиците , но от местото на снимане не си личат реалните отвесни склонове :

Тевното езеро тази година го пропуснахме , защото от Мозговишката порта директно слязохме в долината на р.Мозговица и от там нагоре до Кози /Беговишки/превал и качихме Каменица. От там снимах района на Тевното езеро :

Нямахме време да се отбиваме на Тевното. Целта беше Каменица , а после мислихме да качим и Яловарника през превала между Куклите и Зъбът .... Само че тази идея се оказа свръхамбициозна и малкият есенен ден не ни позволи да я осъществим изцяло. За Спано поле си абсолютно прав - малко е скучен терена там , но никога не бяхме ходили/ както и на Беговица/ и решихме да ги видим.
А на Тевното езеро бяхме ходили преди две години пак по същото време - 1- 2.окт. Тогава пак улучихме на време и пообиколихме  района - до Джангала , Поповото езеро , Демир капия , Джано , Кременските езера... Голяма красота. Поразрових се и намерих няколко снимки от тогава :
`Класиката` от Валявишки чукар :

Ето го и Ченгел чал :

и Кременския циркус :

Абсолютно си прав Склери , че два дни въобще не са достатъчни за Пирин .... аз бих казал - поне една седмица и то през август , когато денят е все още голям  и времето е стабилно . Но и с два дни човек се `зарежда`с положителна енергия за цяла година :) (y)

Неактивен 7george

• Герой на БЕК
  • Публикации: 2858
  • Activity:
    0.2%
  • Какторжник, по лесните видове
« Отговор #259 -: Октомври 12, 2014, 08:00:26 am »

Високопланински цветя. Снимка от 30-ти юли, някоя си година.
== Лятото идва! ==
Every day above ground is a great day!

Неактивен 7george

• Герой на БЕК
  • Activity:
    0.2%
« Отговор #260 -: Октомври 19, 2014, 05:52:46 am »
Ветровити планини от уикенда.

== Лятото идва! ==

Неактивен SPINY

• Activity:
    0%
« Отговор #261 -: Октомври 28, 2014, 10:13:00 am »
Есен в Сливенския Балкан

Неактивен Neli Maneva

• Публикации: 826
  • Activity:
    0%
  • бодливка
« Отговор #262 -: Октомври 28, 2014, 10:13:38 pm »
Красота и изящество  (clap) Спини благодаря,  че споделяш с нас тези неземни красоти  (bow)
Аз много обичам да ходя из гората. Баща ми беше ловджия и всеки свободен миг който можеше да отдели между шофьорлъка и басчеванджийството ни водеше в гората. Мен ме е завел на лов за лисици на чакало още на годинка и нещо. Разбира се съм прецакала целият лов, през цялото време сме стояли тихичко с майка ми и сме чакали лисицата и тя като се появила аз съм се развикала  :D Аз също се стремях децата да ги водим по гори и ливадки, ама не ми  се получаваше много. Та тази есен решихме  набързо да отидем за гъби и аз бързачката съм тръгнала с лепките. Слизаме от колата и аз татър-татър, отзад -отзад се влача и зяпам разбира се по короните на дърветата не в краката си за гъби и като се спънах на един клон, такова презимяване направих то тумбак в цял ръст, че всички жълти листа в гората окапаха от дърветата  (rofl)
като се раздърдорих, да не забравя снимките  :)

децатапонабраха гъби

Демир баба теке - /железният баща/ местност близо до Кубрат

Неактивен scleri

• Публикации: 1138
  • Activity:
    0%
« Отговор #263 -: Октомври 29, 2014, 11:12:29 am »
Доколкото йога освен фирософия е и занимание и хоби реших да пусна това линкче точно тук. Форума ни е почти мъжки. / Да ме прощават Нелка, Таня и още две, три други колежки кактусарки които ни радват с присъствието си. / Та надявам се в тия мрачни дни когато кактусите се канят да заспиват долните няколко снимки да порадват ценителите на красивото.

http://www.damikanyat.bg/blog/%D0%98%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%B9%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B0-%D1%81%D0%B8-(NSFW).html

Неактивен Valyo

• Публикации: 446
  • Activity:
    0%
« Отговор #264 -: Октомври 29, 2014, 01:26:13 pm »
Ех, Scleri, Scleri,  може ли така бе, човече?! (:| То бива, бива естествена красота, ма чак толкова.... И на всичко отгоре съм на работа.... ;( ;) (rofl)
Valyo

Неактивен John Stalker

• Група БЕК
  • Публикации: 3297
  • Activity:
    0%
  • Пишман енциклопедист, списвач и събирач на кактуси
« Отговор #265 -: Октомври 29, 2014, 11:48:09 pm »
Йогата е хобаво "нещо".. 8 години съм практикувал :) колкото и да не ви се вярва!  :P

Поздрав за Склери! - https://vimeo.com/album/2669923/video/82828947

Неактивен zmiqta

• Публикации: 11
  • Activity:
    0%
« Отговор #266 -: Октомври 30, 2014, 07:56:34 pm »

Не е разпечатван  на хартия Много мий студено
1 опит  за тая година

Китката е моя.

Неактивен 7george

• Герой на БЕК
  • Activity:
    0.2%
Re: Занимания....
« Отговор #267 -: Ноември 09, 2014, 02:21:51 am »

Рогата, "трофеи" от похождения по баирите, най-после бяха оформени като естетичен къщен атрибут в някаква форма на упорядаченост, та да не се спъвам в тях...  :D
== Лятото идва! ==

Неактивен NIKI

• Публикации: 452
  • Activity:
    0%
« Отговор #268 -: Ноември 09, 2014, 07:53:42 am »
     Много добре, Джордж! Одобрявам :).
     Та като си отворил реч за рога, преди няколко години направих добра сделка с чифт еленови рога. Идва един влах ганосарин при мен и ми отваря багажника да видя какво ми предлага. Вътре един чифт рога  и един единичен. Харесах аз чифта, ама манго му иска 150 лева. Почнахме пазарлъка,  ха напред, ха назад, че накрая му ги взех за 30 кинта :D. Или е бил на зор, или аз съм се представил на ниво, но ми пораснаха рога на млади години  ;):

Неактивен 7george

• Герой на БЕК
  • Activity:
    0.2%
« Отговор #269 -: Ноември 09, 2014, 05:18:44 pm »
Ники, те рогата растат на млади години, после почват да падат... Моите съм ги лепнал на оная дъска с С200/300 или нещо такова - не мърдат. Явно са от различни животни и епохи.
== Лятото идва! ==

Кактус БГ

« Отговор #269 -: Ноември 09, 2014, 05:18:44 pm »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33