Здравейте
ето ме обратно след изложението.
Първо да кажа на хората които ми писаха. За съжаление не успях да намеря почти нищо за хората които ми писаха преди да замина.
Просто тази година нямаше изобщо Pediocactus-и (или поне 1 час след откриването когато пристигнах вече нямаше), Strombocactus corregidorae & Mammillaria tetrancistra -няма

)
Та май само 1 желание ще успея да изпълня.
Имаше много Aztekium hintonii, Aztekium ritteri, etc. Aztekium, copiapoa ..., дори copiapoa solaris, etc. но аз нямах интернет и не съм видяла по-следващите съобщения

Ако евентуално намеря някои от тях преди лятото ще гледам да взема.
Относно ELK - да, наистина то е още по-голямо изложение със повече международно участие. Бях там миналият септември и беше страхотно. Не мога да се оплача от липса на подобни събития

И да отговоря на Scleri и kle4o - за съжаление няма много за какво да ми благодарите понеже не можах да изпълня поръчките.
Иначе да, така е интернет вече дава много възможности но цените могат да бъдат солени.
Както казва обаче kle4o, на тези изложения обстановката е различна. Срещаш се с хората, споделяш общи теми и не е толкова важна цената а споделянето на изживяването.
За пример мога да кажа че имаше 10тина годишни не-банални растения на цени между 5 и 15 euro...не че това е малко, но за такава стока просто няма как да е по-малко.
Също така тази година се разделихме с един от най-големите френски колекционери

Страхотен човек с невероятна колекция. Асоциацията се опитва да разпродаде растенията за да помогне на семейството му и на всяко изложение има МНОГО негови растения със страхотно качество на смешно ниски цени (примерно 4-5 годишни aricarpus със колекционерски номер за по 3-4eur или 10 годишна coryphanta за 6 euro). Та мисълта ми беше че понякога човек може да има късмет повече отколкото по интернет.
Ще ви покажа новите си придобивки като ми остане малко време за снимки.
Били