Като махнем вкорененият негативизъм, гарниран щедро с обилна доза нетолерантност четейки тази тема, започваме да усЯщаме, че се намираме в България, в български форум.. сред българе.

Ако Спини разпознава нетактичността като форма на прямост и директност и я поощрява в леката форма проявена тук зад коментара на Андрей, аз веднага ще взема другата страна, за да уравновесим "везните".
За да ви стане още по-интересно, ще ви призная, че в самото начало на моето кактусарстване на което почти всички тук сте свидетели (има-няма 3 години) аз освен, че бях много ентусиазиран (събирач на кактуси), си признавах, че съм и много объркан от цялата таксономична патаклама. Освен това.. бях решен, че тва ашламите са нещо порочно и прокажено, и упорито отричах тази сатанинска практика.

(

на мен!) Между другото по онова време аз си бях прав за мене си

Щото нищо почти не знаех нито за кактусите нито що се присаждат един, на, или връз друг.

Това обаче хич май не ме оправдава, нали? Да анатемосвам нещо което нито познавам, нито съм го правил, нито знам колко е лошо!

Късметлия излязох, че в България има и инакомислещи и не отричащи "правата" вяра кактус'гурута... и съвсем случайно или не Истината под формата на Мастер Босос дойде при нас на четири колела с една Тойота боядисана с червена боя, директно от Бургас, през Троянскиот проход.

От тук насетне историята всички я знаете.. станахме подвластни на сектата "Мечът на Истината". В нашият неписан и несъществуващ устав няма нито една точка която да подбужда или недай си боже да толерира прояви (форумни или обществени) на нетърпимост към растенията на собствен корен.
Демек, форума е като едно голямо семейство.. няма ли толерантност и търпимост в отношенията ни помежду ни, за последващите тук ще останат само нашите негативни състояния и черти.
Алилуя, братя и сестри!