Автор Тема: Как се става Велик Кактусовед (наръчник)  (Прочетена 11333 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен troll

• Потребител на Кактус БГ
  • Публикации: 549
  • Activity:
    0%
  • Кактусистки психоаналитик а.к.а. ПСИХО
Re: Как се става Велик Кактусовед (наръчник)
« Отговор #30 -: Март 17, 2013, 09:21:49 am »
 :D
Ако имаш два цъфнали какгуси дай единия на мен

Неактивен Makc

• Публикации: 252
  • Activity:
    0%
« Отговор #31 -: Март 17, 2013, 04:10:21 pm »
Никога не съм си представял, че трима души могат да вдигнат толкова шум (за Grand Funk Railroad говоря)

Неактивен Schmidt

• Публикации: 335
  • Activity:
    0%
« Отговор #32 -: Март 17, 2013, 07:56:41 pm »
При следващата нервна криза на този, който ме благославя нон стоп, очаквам  да ми посвети стихосбирка.Явно му е много вътрешно.Толкова време  ми отдели че се наложи даже да сплетничи откровенно като махленски клюкар и да облъчва  хората по скайп.

Неактивен nimich

• Публикации: 108
  • Activity:
    0%
« Отговор #33 -: Март 17, 2013, 08:05:16 pm »
Никога не съм си представял, че трима души могат да вдигнат толкова шум (за Grand Funk Railroad говоря)

Едно от най-страхотните парчета на любимата ми група   GFR, N0.1 за всички времена (поне за мен, а виждам че има и др. фенове). Thank you Макс (имам им пълната дискография, даже и неиздадените записи).

Неактивен 7george

• Герой на БЕК
  • Публикации: 2858
  • Activity:
    0.2%
  • Какторжник, по лесните видове
« Отговор #34 -: Март 18, 2013, 01:11:22 am »
Ако точки от 1 д0 9 са недостатъчни, има и 11:

- Почваш да лепиш всичко дето завършва на -тус върху дълги и тънки подложки. И тогава, като набъбнат, най-много след една година, си непоклатимо велик, връщаш се към точката със снимките за да бетонираш успеха.  (clap)

12. Добре е да сковеш някаква, макар и малка и от подръчни матряли оранжерийка. Летви от амбалаж, използвани найлони - вършат работа. Слагаш я във форума на снимка още преди да я напълниш, щото до пролет може и да я отнесе вятъра...   (rofl)
== Лятото идва! ==
Every day above ground is a great day!

Неактивен troll

• Activity:
    0%
« Отговор #35 -: Март 18, 2013, 02:15:18 am »
 (happy)

Неактивен 7george

• Герой на БЕК
  • Activity:
    0.2%
« Отговор #36 -: Март 18, 2013, 02:31:31 am »
 :D
12(b). Ако работиш в престижна бюджетна организация, където раздават щедро титли, а мястото и персонала не са никакъв проблем, оранжерията трябва да е много широка и висока! В нея трябва да има място за всички известни видове тръни, както и свободно място за още неоткритите. Поликарбонатът в тоя случай е задължителен. Без снимки пак няма да минете, анонимността е враг на величието!  (party)
== Лятото идва! ==

Неактивен troll

• Activity:
    0%
« Отговор #37 -: Март 18, 2013, 04:24:54 am »
Знаеш ли Жора?
Ако не бях неебаваем щях да си помисля, че се ебаваш с мен.
Ти нещо се нервиш от моята анонимност. Ма туй не е единствения форум, дето туй се случва.
Опитай се да приемеш.... да приемеш, не да сфанеш, че сме различни.
Аз не харесвам близкия контакт. Така да се напием и да плачем и да се тупаме по рамената.
Или да одим цел ден по планините. Сори, ма туй е едно досадно мероприятие.Да общуваш с някой 6-8 часа си е едно изпитание. Не са много личностите, които могат да държат ниво 6-8 часа. Тва започва да мяза на работа.
Така, че земи се стегни и се дръж като един истински редактор  на БЕК.
И внимавай в произношението!
 (rofl)

Неактивен SPINY

• Публикации: 977
  • Activity:
    0%
« Отговор #38 -: Март 18, 2013, 10:30:47 am »
Е , не се притеснявайте ! Най- вероятно ще се получи ! От известно време усещам неудържимия напор на част от великите ми мисли - относно Помагалото / наръчника/ за величие на кактусиста.  (dance)
Ще го напиша - просто е въпрос на време !!
Само че , за да се канализира целият тоз поток от великомислие е нужна определена среда - строго специализирана и обитавана от сродни души /макар техния мислопоток да е насочен към други сфери , цикли , материи , пространства , времена ......../
Вече имам обещанието от колеги , че ще ме уредят във възможно най-творческото специализирано здравно заведение , където бих общувал само с Велики хора  (party)
С най-голяма радост бих уредил и някои от вас . Т.е. приемам и бъдещи съавтори. (think) (think) (think)

Неактивен 7george

• Герой на БЕК
  • Activity:
    0.2%
« Отговор #39 -: Март 19, 2013, 04:02:19 am »
Знаеш ли Жора?
Ако не бях неебаваем щях да си помисля, че се ебаваш с мен.
Ти нещо се нервиш от моята анонимност. Ма туй не е единствения форум, дето туй се случва.
Опитай се да приемеш.... да приемеш, не да сфанеш, че сме различни.
Аз не харесвам близкия контакт. Така да се напием и да плачем и да се тупаме по рамената.
Или да одим цел ден по планините. Сори, ма туй е едно досадно мероприятие.Да общуваш с някой 6-8 часа си е едно изпитание. Не са много личностите, които могат да държат ниво 6-8 часа. Тва започва да мяза на работа.
Така, че земи се стегни и се дръж като един истински редактор  на БЕК.
И внимавай в произношението!
 (rofl)
Истинският трол би казал: "Аз за тва харесвам форумите, щото само с едно натискане на бутон на монитора мога да ви изгоня моментално всичките от къщи!" Е, има и такива дни...  8) А кой е Жора? И къде е Мухата..

Спайни - вземи ме в екипа на наръчника, имам още две точки, почти готови в чернова...  (beer)
== Лятото идва! ==

Неактивен SPINY

• Публикации: 977
  • Activity:
    0%
« Отговор #40 -: Март 19, 2013, 10:53:59 am »
7george взет си ! Считай се вътре ! (handshake)
Интересно ..... очаквах по-голям наплив от желаещи да споделят музата ни там  :D
Явно прекалено съм надценил чувството за самоирония на българина  :P
7george , тъй като си мисля , ако се съберем с тебе май на момента ще отпрашим по балканите  (rock)
щото не знам какъв кактусар съм , ама съм върл баирбудала  (rofl)

Неактивен troll

• Activity:
    0%
« Отговор #41 -: Март 19, 2013, 11:26:33 pm »
 (rofl)
Уважаеми г-н 7George!
Вии отде знаете какво би направил истинския трол?
 (rofl)
А що се отнася до Наръчника (Помагалото) за величие на Кактусоведа ... като го свършите се обадете да го включа в моята 69 томна енциклопедия "Как и защо станах Най-Велик", която претърпя 12 издания в САЩ, 48 издания в СССР/Руска федерация и 64  в Корея(Има само една Корея, а другата не е истинska! ).
А сега ще я издават в Монголия.Където отивам утре, щото има твърди доказателства, че конете на Улан Батор и Сухе Батор са яли кактуси и затуй са ги спасили във Великата монголска пустиня. Освен туй, там и сега имало диворастящи кактуси и аз смятам да монополизирам хабитата и да вадя полеви номера според зависи.
 (nod)
В момента е под печат, моята нова (643-та книга) "Кактусите на Андромеда" в нея научно доказвам, че кактусите нямат земен произход, а са дошли от Андромеда и тук са се чифтосали с диви шипки и това, което виждаме са тяхните наследници. Имам предвид розите и кактусите с бодли. Щото древните кактуси са нямали бодли, а очи. Но който иска да знае повече да си купи книгата.
 (rofl)

Неактивен asensy

• Група БЕК
  • Публикации: 1288
  • Activity:
    0%
« Отговор #42 -: Март 19, 2013, 11:40:39 pm »
 :D :D :D :D :D

Неактивен John Stalker

• Група БЕК
  • Публикации: 3297
  • Activity:
    0%
  • Пишман енциклопедист, списвач и събирач на кактуси
« Отговор #43 -: Март 19, 2013, 11:57:47 pm »
..
В момента е под печат, моята нова (643-та книга) "Кактусите на Андромеда" в нея научно доказвам, че кактусите нямат земен произход, а са дошли от Андромеда и тук са се чифтосали с диви шипки и това, което виждаме са тяхните наследници. Имам предвид розите и кактусите с бодли. Щото древните кактуси са нямали бодли, а очи. Но който иска да знае повече да си купи книгата.
 (rofl)

Батка, (Бати Трол) мое ли да ми пратиш един еГземпляр от "Кактусите на Андромеда" с аФтограВ, по Юконт, като пощенска пратка за твоя сметка?  :D Знаеш, че съм запален кактусател и кактузар, ама в България е криза. Духовна, ИмУцЮонална и фАЙнансова криза е тук! Нямаш си представа, колко е трудно да се гледат.. или недай си боже да се отглеждат кактуси! В момента си нямаме и истинско правителство.. което влошава ощИ повече нещата.. Надявам са че ш ма разбереш!  (bow)

Неактивен troll

• Activity:
    0%
« Отговор #44 -: Март 20, 2013, 01:12:50 am »
Oh, John!
Мога да ти пратя един еГземпляр от "Кактусите на Андромеда", а  и сигурно е трудно да се гледат и най-вече отглеждат кактуси в БГ и туй, че винаги в БГ са всякакви кризи и природни бедствия, за което има съответния щаб, туй си ни е ясно, а  и та разбирам.
Мога и да ти помогна!
www.tinydeal.com
разпространяват моята книга, а с автограф е само 150 рубли повече.
(разгледай сайта)
 (rofl) (rofl) (rofl)

Кактус БГ

« Отговор #44 -: Март 20, 2013, 01:12:50 am »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33