е-хеееееее, след такова посрещане направо ме хвана срама че и тук не съм се цвъкнала .
не е само до работа , просто много проблеми ми се натрупаха на главата и нямах желание за нищо , не само за китки и форуми. не се оправдавам , само малко се обяснявам. добре че буренака ми влезе в положението и не ми се разсърди , опази се сам .
то и сега пиша с една ръка , извинявам се за главните букви , ама на цялото кълване , оства и тях да сменям...аде пък , ще го преглътнете някак. има и добра новина ... лява ръка ама и десен крак сега и съм се застопорила на компа , че малко ми е трудно ходенето...бе дърта , глуа , саката , куца ...шъ мъ изтрайти някак .
оная секция ще я живнем естествено , нали не си мислите че няма да я накъкам ...
бе къде са проклетите емотки , що не ги виждам.... и това дето все ми иска 2007 ...аааааа...не може ли един път само и после вече да не ми го иска ...
да , още нещо... хората ги посрещат с хляб и сол , ще минем и без пита с мед ама ... с някой трън няма ли да се отсрамите , а