Здравейте,добре заварил!
Здрав съм,благодаря.

Работа и в къщи децата и пак и пак и пак!
Задават въпроси неспирно,но татко няма нищо против да отговаря и разказва и преразказва от океана до звездите от микроскопа до телескопа.Слушат и зяпат с отворени уста

.
Сега в момента съм там от където се излюпих.
Частното начинание (ако,някои помни) прокапа трудно и тягостно после направо потече после взех да се изморявам и започнах да се озъртам и чувам какво говорят/съветват хора около мен нямащи общо с това,което правя,но вътре в биологията и от,които съм се учил.За подялба на спечеленото всички участващи са на позиция и незаменими, при нужда от работа обаче (тя работа си беше денонощна само за мен) хммм......Взех си партакешите и газзззз.И сега по телефона - 'ела си муцка да си бачкаме ,толкова добре се движеха нещата'.Пишех,рисувах, опивах да обясня ,че алчността отнема от здравето в това производство и т.н....Продукция няма в момента!
Сега,може би намерих правилните люде и на ново уникално местенце с малко 'разумна' техника ще можем да ползваме и 90% условията на природата ,но по-бавно и с вече опитомена амбиция (надявам се) да създам нещо стойностно и правилно съчетано с Мама земля.
Натрупах и доста положителен опит!
Както и да е поревах си,нали?
Кактусите са добре!При мен са главно присадките и семеначетата.
Радвам се ,че съм тук!

Лека нощ.