Здравейте,май от всички само аз не съм сложила на манджата мерудия...та да взема и аз да споделя мнението си по "темата".На всички е ясно,че сме в този форум не защото сме красиви,грозни,ниски,високи,слаби или дебели...Също така е ясно,че даже не сме длъжни да се харесваме...Тук сме заедно само поради една единствена причина-всички обичаме кактуси,имаме желание да научим повече за тях и да споделим опит по грижите за тях...а също и да се изфукаме понякога с някое трънче или друг постигнат успех в хобито.Смятам,че всеки може да споделя всякакви мнения и да публикува каквото му харесва.В случая с общите снимки е редно да се съобразяваме с желанията на участниците да бъдат или не показвани на всички.Има хора,които не се притесняват от публичност има и такива,за които тя е смущаваща.Нека уважаваме желанието им.
Нещо,което е абсолютно задължително за подобни места обаче е спазването на добрия тон дори и в споровете.За да бъде мястото приятно за всички,които влизат и четат тук.Разбира се,че ще има теми,които са "важни" за някои и "безинтересни" за други.Но ми се струва,че прекалено безмислени спорове се завъртат точно около това,кое някой смята за важно и кое не.Аз лично просто подминавам темите,които не ме интересуват и чета с интерес тези които ми допадат.С ясното съзнание,че няма как всичко да ми харесва,но трябва да съм толерантна и да уважавам мнението на другите.