Една моя сбъдната автопоръчка! Края на есента, когато правихте такава от Адариа Гардън, реших да си направя и за мен, т. к. поради невъзможност да следя форума през седмицата изпуснах вашата, а мухата вече беше пусната. След дълги кореспонденции с А. G., най-после при мен дойде 1/2 част от това, което си бях "заплюл" отдавна!
Лично на мен растенията ми харесаха доста като качество /без да претендирам за познания относно качествата на кактусите от други производители/, харесват ми и сега, когато са вече по "каютите". Дано успея да ги накарам да се чувстват щастливи и след години да чакам да ми подарят "цвете" в замяна

.
Тук сега искам да благодаря на Андрей и Милена за навременните отговори на моите запитванки, поради факта, че са се занимавали с поръчки, както и на Нели за един съвет! Извинете ме, ако съм ви досадил, но не мога да обещая, че няма да се повтори

Искам предварително да помоля за напътствия относно специфики в отглеждането на попълненията, ако имате желание, естествено... А ето и резултата:

P.S. Утре е Прошка! Без да се познавам лично с никого от съфорумците искам да ми простите, както ви моля и вие да си простите и забравите острите думи, които се казаха през последните месеци и продължават да се казват и сега... Бягството не винаги е добър ход за възрастен човек, докато прошката е признак за благородство и мъдрост! Но...всеки си преценява сам! Дерзайте!