Аз съм твърдо убеден, че повечето от вас имат средствата за полет. След туй оцеляването е евтино. А и може да се поработва. Обаче сред подготовката важно място заема испанския. Освен туй, там не навсякъде има Апарати за кредитни карти, та требва кешовица. Обачееее "Многото пари са опасни за вашето здраве!". А и тока ...ъъъъ.. Затуй трябва да има базови лагери. Един в БуеносАйрес. Ако ще ходите в Хухуй, примерно, трябва и в Сан Салвадор де Хухуй да имате база, а след туй според района трябва още една, щото след като големия харч е транспорта до там, то човек гледа да не седи три дена и трябва да има място да складира багажа и да зарежда припаси и енергия.
А Вики може и да е полезна:
"Българи в Аржентина [редактиране]
По неофициални данни аржентинските граждани от български произход са около 40 хиляди души (според други оценки — около 80 хил.д.), главно в Буенос Айрес, Берисо, Мар дел Плата, Роке Саенс Пеня, Лас Бреняс, Комодоро Ривадавия (към 2001). Според официалните статистики българите са под - 3 хиляди души, което е свързано с т.нар. натурализация (и отчитането само на новите емигранти в определен период), смесените бракове и т.н. Най-масовата вълна е от икономически имигранти през 20-те г. на ХХ в., когато над 20 хил. българи се заселват в провинциите Буенос Айрес (Берисо) и Санта Фе, Чубут (Комодоро Ривадавия), Чако (Роке Саенс Пеня, Лас Бреняс). Регистрирани са Аржентино-българска фондация и Аржентино-българска асоциация "Хан Аспарух" (Буенос Айрес), Културно-просветни дружества в Берисо, Роке Саенс Пеня, Лас Бреняс, Комодоро Ривадавия, Мар дел Плата. Вестник "Български вести" (Буенос Айрес)."
Ся ме мързи да им търся форумите, обаче има.
Айде и чакаме снимки!

p.s. Американ еърлайнс има полети отиване и връщане за една персона над 11 години и под 65 софия -буеносайрес на 1 юли и обратно на 31 юли за под 1500 канадски долари, което прави по-малко от 1100 евро.
п.п.с. Обаче много ще се изкефя, ако Джони добие полеви номера.