Да докладвам аз, каква я свършихме.
Сутринта с бодра крачка и ведро настроение подходихме към рецепцията на хотел Дива.

Любезната дама от рецепцията ни изслуша внимателно и пристъпихме към резервацията... и в един момент! О, ужас! Няма свободни места в хотела за нощувки за 15 ноември, даже били с една стая на червено!

Първо се огледах за скрити камери, после направих бърза преоценка на положението и приех безмълвно неочакваното поражение..

Казахме си учтиво довиждане и напуснахме обекта.
След светкавична но и хладнокръвна дискусия с Кметицата поехме към следващата ни цел, хотел Фея. Там отново ни посрещнаха радушно но след като ни изслушаха, моментално ни отрязаха като разбраха, че сме само за една ношувка..
- Ние не работим така, за уикенда предлахаме само пакети за 2-3 нощувки. - с лукав блясък в очите си ми обясни по-възрастната дами от рецепцията.

- а на паркингът на хотела имаше само 3 автомобила.. поне да беше пълен, щях да ги разбера. Почувствахме се адски дискриминирани от условията на "феите" от рецепцията на хотел Фея.
Естествено това въобще не ни стрЕснА, де!

Умишлено пропуснахме хотел Веника Плаза заради супер негативните оценки от близки, познати и туристическите форуми които критикуваха безстопанствената нехайност която цари в този хотел.
Следващата ни цел която посетихме се намира точно под хотел Балкан и срещу едната и в съседство с втората веника. Хотел "Блян", малък семеен хотел който отговаряше на нашите условия. След среща със милата шефка на обекта която изслуша спокойно нашите желания, тя отвори книгата за настаняване и с видимо удоволствие ни каза, че разполагат с необходимите ни легла за нощувка!

После, любезно ни показа стаите на хотела, ресторантската част и закрития (вече) басейн с топла минерална вода в която ние ще отмаряме морни души!

Направихме резервация за 5 стаи със спалня за семейните двойки, една двойка и една двойка с опция за 3 легло, което за сега покрива нашите нужди. Цената за нощувка която ни предлижиха е без коментар! 60 за стая за двама!

и безплатна закуска!
Толкова от мен.. Снимки на обекта и прочие ще пусне Кметицата!