Пускам кактуси за продажба, които са на присадки.Някои от юбелманиите имат кафяви петна в долната част от тялото по епидермиса- най-вече големите. Допускам,че нещо в зимувката не им се отрази добре и ми писна да им слугувам.Повечето нямат имена(юбелманиите), но са пектинифера, вар. мултикостатус и псевдопектинифера, от Кьорес, 3-5 годишни. Останалите имат недобри или изтощени подложки и искат подмяна.

Най вдясно- две малки юбелм. по 3 лв. Следващите три реда наляво са по 5 и 6 лева-зависи от големината- има един азуреус, ацтекиуми-хинтонии и риттери,два стромбокактуса.Най влаво има 3 големи юбелмании с петна по 12 лв и едно Дискокактус хорстии за 10 лева с предцъфтежен цефалий

Това е Ното скопа, вар. албиспинус форма монстрозус или кристатус, или и двете- 8 лв.

Горния ред два Гимнокалициума боденбендерианум ,долния ред- Феро пилозус и Гимнокал. нойхубери- всички по 5 лв.
Пишете ми на лични.Надявам се да ви харесат въпреки някои недостатъци. Най ще ми е удобно, ако ги вземе някой всичките- с 10 % отстъпка.