0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: exotica в Януари 05, 2014, 12:24:01 amKrasi-flora, БЕК е проект, който можеш да разгледаш и да участваш. Питай дали има проблем да го цитираш или вмъкваш на друго място.Аз лично не разбирам защо трябва да има 2 паралелни проекта с една цел. Разгледах Българската Енциклопедия за Кактуси (БЕК) и общо взето моята идея е същата (с малки разлики) и е абсолютно безсмислено двата да се развиват по отделно. Съгласен съм да използвам текстовата информация, която сте събрали, като ви цитирам. Това не е никакъв проблем, а даже може да прекача реклами материали на БЕК. Това е въпрос на договорка с вашите администратори . Все пак да може да достигне до повече потребители. Естествено с каквото мога и аз ще се включа с обогатяването му.
Krasi-flora, БЕК е проект, който можеш да разгледаш и да участваш. Питай дали има проблем да го цитираш или вмъкваш на друго място.Аз лично не разбирам защо трябва да има 2 паралелни проекта с една цел.
Цитат на: Krasi-flora в Януари 06, 2014, 07:14:18 pmЦитат на: exotica в Януари 05, 2014, 12:24:01 amKrasi-flora, БЕК е проект, който можеш да разгледаш и да участваш. Питай дали има проблем да го цитираш или вмъкваш на друго място.Аз лично не разбирам защо трябва да има 2 паралелни проекта с една цел. Разгледах Българската Енциклопедия за Кактуси (БЕК) и общо взето моята идея е същата (с малки разлики) и е абсолютно безсмислено двата да се развиват по отделно. Съгласен съм да използвам текстовата информация, която сте събрали, като ви цитирам. Това не е никакъв проблем, а даже може да прекача реклами материали на БЕК. Това е въпрос на договорка с вашите администратори . Все пак да може да достигне до повече потребители. Естествено с каквото мога и аз ще се включа с обогатяването му. Включи де твоята снимка и да видя нали е лична колекция,без копието от чужди нета!