Много съм доволен от срещата. Прибрах се с един куп подаръци и няколко помагащи. Благодаря на всички за прекарването и чакам с нетърпение следващото събиране.
Благодаря и аз на всички! За пореден път се убеждавам, че живият контакт е най-пълноценното общуване и най-доброто нещо за поддържане на една общност единомишленици! Имаше някои дразнещи неуредици и несъответствия, но аз лично съм отново щастлив, че бяхме заедно и, че чесахме дърта краста! Сбирката в Чифлик беше много по-добра откъм организация, дадености, участници и емоции, и се надявам следващата сбирка да е по-добре организирана и много по-масова.

…Kъде ще бъде следваща сбирка?
Вили предложи като вариант Хисар. На мен много ми допада като място!
Макар, че Ямбол, Бургас, Русе и Варна могат спокойно да се нагърбят с местна организация и да домакинстват. Хайде! Търси се следващ организатор!

…Андрю,Радвам се прекарали добре на сбирката! Неможех да дойде на сбирката и поради това една причина на фестивала и виж снимка!
Ама сте ми убафци!

Хайде, ще включим и народни танци на следващата сбирка. И аз вече си имам 2 народни носии - ако нацелим и някоя досадна паралелна сватба на следващата сбирка, може и пари да изкараме с някое хорце…