Автор Тема: Търси се!!!  (Прочетена 8616 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен troll

• Потребител на Кактус БГ
  • Публикации: 549
  • Activity:
    0%
  • Кактусистки психоаналитик а.к.а. ПСИХО
Re: Търси се!!!
« Отговор #15 -: Март 08, 2013, 05:59:52 am »
Ам'чи аз по цял ден мисля за кактуси.
Начи, понеже за мен е безумие, за момента, да правя целогодишна оранжерия и ще правя само за лятото.
Ма искам да я направя почти веднага, така де, малко по-късно и да я използвам първо за доматите(април-май), а после ще я пренеса и използвам за кактусите та да не ги вали, а аз да ги поливам.
Ако стане така, ще е 4х4 стъпки, а ако си направя голяма оранжерия ще е поне 6х6х6 стъпки.
А иначе имам 12х20х8 стъпки темпо, което ще произведа в оранжерия тутакси.
Аз обаче имам определени дългосрочни планове за целия терен и гледам, как това ще се впише в тез планове и най вече трябва да ми е кеф.
А що се отнася за кактусчетата, не се безпокой!
Само някои ги държат по три-четири, че и повече месеци в ковьоз. А това са първите покълнали и най-жизнените и се развиват чудесно и вече от два дни са без плик и ги гледам немат проблеми. В същност аз виждам един проблем. Че имат много пръст и искам да ги направя самостоятелни, ма 1.5 инчовите саксиики, които им купих ми се виждат големи все още и намерих едни медицински контейнери, който обаче са прозрачни ... абе нема оправия!
 (headbang)
Ако имаш два цъфнали какгуси дай единия на мен

Неактивен 7george

• Герой на БЕК
  • Публикации: 2858
  • Activity:
    0.2%
  • Какторжник, по лесните видове
« Отговор #16 -: Март 08, 2013, 06:58:57 am »
Аз затва ги сея в саксийки, че да си карат в тях до прогимназията и да не се чудя как да ги вадя от такива делви като твоята. Ма ти имаш още много мерак да се боцкаш с тях - действай!  :)
== Лятото идва! ==
Every day above ground is a great day!

Неактивен troll

• Публикации: 549
  • Activity:
    0%
  • Кактусистки психоаналитик а.к.а. ПСИХО
« Отговор #17 -: Март 09, 2013, 02:33:41 am »
Ами естествено, че ми е кеф!
Затуй го правя!
Освен туй смятам, че по начина, по който го правя достигам най-високи резултати, според моята си ценностна система.
Щото за кво са ми 200 кактусчета та да си избера най-хубавото. Аз ще отгледам три и те ще са супер.
Ма за тез неща ще говорим наесен, така де.
 (whew)
Ако имаш два цъфнали какгуси дай единия на мен

Неактивен 7george

• Герой на БЕК
  • Публикации: 2858
  • Activity:
    0.2%
  • Какторжник, по лесните видове
« Отговор #18 -: Май 17, 2014, 09:09:39 am »
Склери.. сигурно вече е откарал пенсиите с ръчна количка в неизвестна и за най-близките му посока..   ;) , а по непотвърдени слухове се е изнесал за лятото на вилата, докъдето още не е стигнал интернета.  :)
== Лятото идва! ==
Every day above ground is a great day!

Кактус БГ

« Отговор #18 -: Май 17, 2014, 09:09:39 am »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33